• Villa Micic

O nama

Apartmani Mičić nalaze se u povijesnom dalmatinskom gradu Zadru na predjelu Puntamika koji glasi za najatraktivniji turistički dio Zadra. Naši apartmani smješteni su 400 m od mora u mirnom i lijepom predjelu s pogledom na Zadarski kanal i otok Ugljan. Puntamika je poznato turističko područje s brojnim plažama, šetnicama, restoranima te renomiranim hotelskim i kamp naseljem koji nude obilje mogućnosti za sport i razonodu.

Objekt se sastoji od 2 apartmana za 4+2 osobe , 2 apartmana za 2+2 osobe te 2 apartmana za 2 osobe. Sve smještajne jedinice opremljene su satelitskom televizijom i klima uređajem, te imaju pripadajuću natkrivenu terasu. Besplatni wireless ADSL-internet je dostupan svim našim gostima. U privatnosti zelenila na raspolaganju vam je koristenje roštilja, te osiguran parkirni prostor unutar dvorišta objekta. Blizina svih vrsta prometnih veza omogućuje vam da brzo i lako stignete do nas te da vam naši apartmani budu početno odredište za obilazak sjevernodalmatinskih mjesta, otoka i nacionalnih parkova.

Uređujući i pripremajući apartmane Mičić nastojali smo osmisliti privlačan i privatni prostor koji će zadovoljiti svakog našeg gosta. Posjetite nas i priuštite sebi i svojoj obitelji ugodan i kvalitetan odmor.

Želimo vam ugodnu i dobrodošlicu!

Početna Apartmani Grad Zadar Booking O nama Kontakt
Copyright©2012-2019 villa-micic.com | dev & des: projectby.it